Kde postavit party stan


Když zajedete do půjčovny party stanů a domluvíte se na pronájmu stanové konstrukce, měli byste už vědět, kde ji vztyčíte. Výhodou stanů je, že je lze postavit prakticky kdekoli, takže je pak čistě ve vaší režii, kam stan umístíte, a pro jaké účely to bude.

Svatba – velice často se stany pronajímají na svatby. Svatbu lze v exteriéru slavit například v zámecké zahradě, na zahradě vlastního domu anebo v parcích, kde máte povoleno stan postavit. Svatbu ovšem také můžete slavit na travnaté ploše sportovního letiště anebo ve vodáckém kempu či autokempu. Vše záleží na dohodách mezi svatebčany a majitelem pozemku, a co se týče stanové konstrukce, té je to vcelku jedno, kde bude stát, protože tak či tak odolává nepřízni počasí, ať už přijde déšť, nebo silnější vítr.

balónky ve vzduchu

Firemní raut – firemní oslavy se odehrávají častokrát ve vnitřních prostorách, za tímto účelem jsou pronajímány hotelové prostory a salónky v restauracích, ale je-li předpoklad, že se rautu zúčastní více hostů, je interiér příliš malý a musí se akce uspořádat venku. A právě tam vztyčíte stan pro čtyřicet lidí velice hravě, a bude-li zapotřebí větší konstrukce, nebude to problém.

venkovní oslava

Seznamovací akce – někteří lidé mají neskutečný talent spojovat lidi dohromady a vytvářet partnerská soužití, která vydrží po celý život. Například mají v plánu seznámit některé své příbuzné se svými kolegy ze zaměstnání, a z takového spojení může vzejít i manželství. Uspořádat seznamovací večírek není obtížné, stačí pronajmout party stan a postavit jej na volném prostranství, kde se dá hrát plážový volejbal, badminton či líný tenis, a kde se dá provozovat lukostřelba, a při takové nevšední zábavě se lidé seznamují poměrně snadno. Zabavení lidé se pak lépe uvolní a dají jasně najevo, co v nich je, a podle toho se také mohou lépe a rychleji poznat.