Šíša pro všechny


Jde především o kolektiv, o kamarády či známé. A k tomu je šíša jako stvořená. Jejda, že nevíte, co to je? Nu, nic se neděje, ihned vám to bude vysvětleno. Je to vodní dýmka, též zvaná vodnice, farec nebo nargilé, kterýžto název si člověk spojí jaksi s kouřením hašiše. Není to nic divného, protože původně k tomu byly vodní dýmky určeny. Nápad s tabákem přišel později a smíchat ho s medem ještě později. A k tomu dlužno podotknout, že dnes se již med používá zřídka, nyní se místo něj používá ovocná melasa. Nuže, pokud nevíte, šíšu tvoří nádoba s vodou, ve které se tabákový dým ochlazuje a je pak lepší, jemnější a má dokonce lepší chuť.

kuřáci vodní dýmky

I když hrají roli spíše příchutě, protože tabáku tam většinou bývá něco kolem třiceti procent. Ale dále. Z této nádoby vede jedna hadice s náustkem, ze kterého kuřák potahuje. Ale existují také vodní dýmky s více výstupy, tedy více hadicemi. Takže mohou kouřit jeden tabák například tři lidé najednou. Nebo více. Kouření vodnice se jen těžko dá utajit a ačkoli to není nic nezákonného, někde tomu rodiče příliš nefandí. Je proto lépe šíšu popadnout a zmizet s ní někam k jinému kamarádovi, kde to nikomu nevadí, nebo si sednout kamkoli venku a dýmku si hezky vychutnat.

rozbitá šíša

Časem a zkušenostmi se přišlo na to, že nést tento křehký předmět jen tak v ruce může skončit katastrofou. Ano, přesně takovou, jako vidíte na obrázku níže přiloženém. Vodnice se prostě rozbije. Ani igelitová taška za pětikorunu není zrovna ideální pro přenos takto citlivé věci. Proto je potřeba si pořídit něco, v čem bude šíša jako ve vatičce a tím je taška na vodní dýmku. Ne, nikam nechoďte, můžete si ji obstarat i přímo zde, přes odkaz v tomto článku a není třeba nikam běhat. Vy pouze na tento odkaz klikněte a když vás přenese na prodejní webové stránky, můžete si začít vybírat. Po zaplacení nákupu vám vše přijde až domů.