První dojem na jedničku


Už jste se někdy v práci setkaly s dresscodem? Já ano a za mě to bylo opravdu super. Ve velkých firmách jsou firemní trička samozřejmostí. Dokonce kolikrát dostanete i firemní oblečení, jako jsou montérky, mikiny dokonce i ponožky a obuv je samozřejmostí. Za prvé, takhle stejný dresscode ve firmě je super, protože zaměstnanci firmu přeci reprezentují, za druhé což je skvělé pro mě, tak je to, že si nemusím ničit své osobní oblečení, které bych si mohla ušpinit, nebo třeba i zničit.

trika

Pokud jste zaměstnavatel a váháte, zda pořídit firemní trička, tak určitě to bude skvělý tah. Jak už je nám známo tak firemní trička zviditelní vaši firmu. Nemusíš se držet přízemi, návrh triček je ponechán z cela na vás a je jen na vás co si na něj necháte natisknout. Nemusíte se ani bát toho, že si nevyberete. Opravdu budete mít z čeho vybírat. Ať u jsou to střihy triček nebo barvy. Na trička si můžete nechat natisknou logo firmy, ale pokud jste kreativní a logo firmy pro vás nebude dostačující, tak si můžete navrhnout i něco jiného. Tak že opravdu se dá natisknout všechno, co vás napadne.

trika

Co si na firemní triko můžete natisknout?

Tak určitě taková ta klasika, je logo firmy, pod kterou zaměstnanci pracují, ale můžete si nechat natisknout i třeba foto vaší budovy, kde se firma nachází, nebo jak firma vypadá. Dále si třeba můžete nechat natisknout celé jméno firmy, nějaký slogan, nebo třeba jaký druh práce nabízíte. Pokud máte smysl pro humor, tak můžete na firemní trička natisknout vaši karikaturu. Opravdu se meze nekladou. Stejně jako u výběru barev. Nemusíte zůstat pouze u tmavých jako je černá, šedá, hnědá. Ale co takhle zaměstnancům zpestřit pracovní nasazení a obléknout je do veselejších barev. Samozřejmě výběr nechají na vás. Ale pamatuj, že první dojem by měl být pro vaši firmu na jedničku.